Četvrti sastanak projektnog tima

Danas je u Savjetovalištu održan četvrti sastanak projektnog tima. Prisutni članovi porazgovarali su o provedenim i predstojećim projektnim aktivnostima.

Od provedenih aktivnosti važno je istaknuti da je 31. ožujka završena Prva promotivna mikrokampanja Mobilnog tima, u sklopu koje je objavljeno 45 Facebook i 30 Instagram objava te je podijeljeno više od 500 letaka na različitim mjestima u gradu Varaždinu kako bi se doprlo do pripadnika ciljne skupine. Mobilni tim je od prošlog sastanka proveo 6 aktivnosti s korisnicima: kuglanje u Luminiju, izrada uskrsnih ukrasa, filmoteka (2 puta) i društvene igre (2 puta). U tijeku je Druga promotivna mikrokampanja koja se realizira prema izrađenom Planu i provedba radionica za razvoj mekih i transverzalnih vještina (program Voditeljske i upravljačke vještine).

U narednom periodu Mobilni tim s korisnicima planira izlet na Plitvička jezera, planinarenje na Kalnik te posjet kinu Gaj i Accredo Centru. Program Voditeljske i upravljačke vještine nastavlja s provedbom te će se preostala dva modula održati 20. i 27. svibnja.