Što nudimo*?

1. BESPLATNI PROGRAMI OBRAZOVANJA S UPISOM U E-RADNU KNJIŽICU

Želiš steći novo zanimanje, a nemaš financijskih mogućnostiŽeliš se usavršiti u vlastitoj struci? Ili te možda samo nedostatak vozačke dozvole dijeli od posla iz snova? Možda ti je za dobivanje posla potrebno bolje poznavanje stranih jezika?

Ako je tvoj odgovor na neko od prethodnih pitanja da, mi imamo rješenje za tebe!

Obrazovni programi koje nudimo u ovom projektu su programi učenja stranih jezika i drugi programi obrazovanja odraslih, kao što su programi obrazovanja za sportske učitelje i trenere, voditelje EU projekata, računovođe ili web developere, programi osposobljavanja za rad u nekom novom zanimanju ili programi usavršavanja u postojećem zanimanju, zatim dokvalifikacije za drugo zanimanje i slično. Navedene programe obrazovanja izvode ustanove registrirane za djelatnost obrazovanja odraslih, a mi smo tu da te povežemo s njima i platimo program koji odabereš. Tvoje je samo da odabereš i završiš željeni program.

Ako trebaš vozačku, možemo ti platiti pohađanje autoškole i polaganje vozačkog ispita B kategorije.

Osim plaćanja programa ili škole, pokrivamo ti i putne troškove.

Ako nisi siguran koji program bi ti najbolje odgovarao ili ne znaš što se trenutno od obrazovnih programa nudi, angažirali smo za tebe stručnjake koji će te usmjeriti i pomoći ti otkriti vlastite interese i sklonosti. Također, upoznat ćemo te i s aktualnim stanjem na tržištu rada kako bismo ti olakšali odabir programa.

2. BESPLATNE RADIONICE RAZVOJA MEKIH I TRANSVERZALNIH VJEŠTINA

Želiš bolje upoznati samog sebe? Želiš otkriti u kojim vještinama si dobar, a na kojima još trebaš raditi? Želiš naučiti kako povećati šanse za dobivanje posla?

Ako je tvoj odgovor na prethodna pitanja da, na pravom si mjestu! Unutar projekta „Ja to mogu i hoću!“ organizirali smo savjetovalište u kojem zajedno s tobom tražimo odgovore na gore navedena pitanja. Uz pomoć stručnog voditelja koji će izdvojiti vrijeme samo za tebe, doći ćeš do spoznaja koje su tvoje osobne značajke i koje vještine imaš, a da ih možda nisi ni svjestan!

Ako ti neke vještine nedostaju ili ih treba doraditi i dodatno proširiti, pripremili smo za tebe radionice takozvanih mekih i prenosivih vještina kroz koje ćeš razviti i unaprijediti svoje komunikacijske vještine, vještine upravljanja vremenom, vještine nošenja sa stresom, kreativne i druge vještine te dodatno razviti i steći veće pouzdanje u sebe i vlastite vrijednosti.

3. BESPLATNI AVANTURISTIČKI IZLETI, DRUŽENJA I SLIČNO

Voliš avanturu? Želiš biti dio ekipe mladih koja provodi vrijeme u zajedničkim aktivnostima? Želiš proširiti krug prijatelja i poznanika?

Ne nudimo samo edukacije i učenje. Za tebe organiziramo i razne korisne tečajeve, mini-škole, radionice, susrete, natjecanja, druženja i avanturističke izlete kroz koje ćeš upoznati nove ljude i steći nove kontakte, a uz sve to odlično ćeš se i zabaviti.

Ako si zainteresiran/a za sudjelovanje u našem projektu, javi nam se:

Tel: 042 562 085     *     E-mail:

ili nas potraži osobno u Varaždinu, u Kratkoj 4, svaki dan od 8 do 11 sati.

*U projekt se mogu uključiti sve mlade nezaposlene osobe do 29 godina koje nisu u sustavu obrazovanja.